Starity

Billy Ray Cyrus hivatalosan is bejelentette, hogy eljegyezte barátnőjét

2022. november 16. 17:05   |   Szerző: Four

A zenész nemrég jött össze Firerose nevű szerelmével, akit már hosszú évek óta ismer.

hirdetés

Billy Ray Cyrus a People magazin interjújában árulta el, hogy valóban eljegyezte szerelmét, az ausztrál zenész Firerose-t. (A lány elmondása szerint tényleg ez a neve, a nagymamája szólította így mindig, ő pedig később hivatalosan is megváltoztatta a keresztnevét.)

Cyrus szerint körülbelül 12 éve találkoztak először, a Disney Channel stúdiója előtt, miközben ő Tex nevű kutyáját sétáltatta. A lány a kutya miatt lépett oda hozzá, majd később összebarátkoztak, és az évek során sem szakadt meg köztük a kapcsolat. 

A barátságunk nagyon szilárd volt az évek során. Firerose mindenféle hangszeren játszik, és ő maga írja a dalait Elkezdtünk közösen zenélni, és az egész továbbfejlődött. 

- jelentette ki Billy. 

Billy sok olyan dologba beavatott, amely épp akkor zajlott az életében. Én a legjobb barátja voltam, támogattam mindenben. 

- mesélte a lány. 

Billy Ray áprilisban vált el feleségétől, Tish-től, akivel 29 évig élt együtt és harmadjára adták be a keresetet. Ezúttal azonban tényleg szakítottak, és a zenész kijelentette, Firerose személyében találta meg az igazit, akivel a koronavírus-járvány alatt jött össze:

Betegségek voltak és halálesetek, nehéz idők. Aztán hirtelen az az élet, amit turnézó zenészként ismertem, nem létezett többé. Ugyanebben az időben ott volt Firerose, aki igazi fényt és pozitívumot jelentett, a legjobb barátom volt. Amint elkezdtünk közösen zenélni, továbbfejlődött a kapcsolat, zenei lelki társak aztán egyszerűen lelki társak lettünk. (...) Nem tudtam, hogy ilyesmi létezhet. 

- mondta a zenész, aki idén augusztusban kérte meg a lány kezét, de elmondásuk szerint nem volt nála gyűrű és nem térdelt le:

Billy rám nézett és azt mondta: "Hozzám jössz feleségül?" Én meg azt mondtam: "Hát persze, hiszen szeretlek. 

- jelentette ki Firerose. A lány később maga választott egy gyémántot és ő tervezte meg a gyűrűjét.

A pletykák ellenére Billy Ray szerint a gyerekei nem haragszanak rá amiatt, hogy elvált Tishtől (habár Miley állítólag nem hajlandó beszélni vele):

Mindenki tudta, hogy annak a kapcsolatnak régóta vége. Mindenki továbblépett. Nehéz volt, de mindenki tudta, hogy ideje van a változásnak.

- mesélte a zenész. 

Billy Ray Cyrus a zene mellett a színészethez is visszatért: nemrég jelent meg karácsonyi filmje, a Christmas in Paradise. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek