Starity

Kanye West meztelen képeket mutogatott Kim Kardashianról az alkalmazottainak

2022. november 23. 15:03   |   Szerző: Four

A rapper állítólag így akarta rendszeresen zavarba hozni az alkalmazottait.

hirdetés
Kanye West meztelen képeket mutogatott Kim Kardashianról az alkalmazottainak
Fotó: kimkardashian/Instagram

Kanye West furcsa taktikát választott arra, hogy megfélemlítse az alkalmazottait: a Rolling Stone riportja szerint a rapper több alkalmazottja is arról számolt be, hogy Kim Kardashianról mutogatott nekik meztelen fotókat és videókat. 

Az Adidas egyik dolgozója szerint West egy 2018-as állásinterjú során mutatta meg, milyen merész fotót küldött neki Kim:

A feleségem épp most küldte ezt

 - mondta West az illető szerint.

Több másik alkalmazott is arra emlékszik, hogy ez kifejezett szokása volt a rappernek, például a Yeezy kreatív csapatának egy hasonlóan merész videót mutatott Kimről.

Az illetők szerint West "egyáltalán nem riadt vissza attól, hogy meztelen képeket mutogasson vagy olyan szituácókról beszéljen, amelyeknek privátnak kellett volna maradniuk".

Az incidenseket egy "The Truth About Yeezy: A Call to Action for Adidas Leadership" című, a Rolling Stone-hoz eljuttatott nyílt levélben is taglalták: ebben a Yeezy több magas pozícióban lévő munkatársa állította, hogy az Adidas vezetői az "erkölcsi iránytűjüket kikapcsolva" hagyták, hogy West abuzív cégkultúrát teremtsen.  

Volt alkalmazottak szerint Kanye folyamatosan pornografikus képeket és videókat mutogatott nekik - köztük a sajátjait is:

Úgy érzem, hogy ez egy taktika volt a részéről, hogy megtörje az embereket és ezáltal megingathatatlan hűséget kapjon cserébe. Tesztelte és tönkretette az emberek határait. 

- jelentette ki egy illető, egy másik munkatárs szerint pedig kifejezetten női alkalmazottaknál használta ezt a taktikát a rapper.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek