Starity

Johnny Depp ismét Jack Sparrow lesz

2022. november 24. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Hónapokkal a nagy nyilvánosságot kapott rágalmazási tárgyalása után Johnny Depp visszatér a Karib-tenger kalózaihoz.

hirdetés
Johnny Depp ismét Jack Sparrow lesz
Fotó: hu.depositphotos.com

A The Sun most úgy értesült, hogy Johnny Depp próbaforgatáson fog részt venni februárban a Karib-tenger kalózai legújabb részéhez, aminek a címe A Day At The Sea, vagyis Egy Nap A Tengeren.

Johnny Jack Sparrow kapitányként tér vissza, és a tervek szerint február elején kezdi meg a próbaforgatást egy szigorúan titkos helyen az Egyesült Királyságban

- állítja egy forrás. 

Hozzátette, hogy még a projekt elején járnak, például rendezője sincs a filmnek jelenleg. 

Bruce Hendricks, aki az első három filmen dolgozott, az új projekt ügyvezető producere. Az összes többi részletet hét lakat alatt őrzik. Az egész projektet titok övezi, és a Disney mindent titokban akar tartani, amennyire csak tud.

Pár napja a Giant Freakin Robot arról írt, hogy a Disney Dylan O'Brient kereste meg a Karib-tenger kalózai miatt. Mindenki arra gondolt, hogy Deppet akarják helyetesíteni, de valójából arról nem volt szó, hogy milyen szerepet ajánlottak fel a színésznek.  

Hogy Depp visszatér-e a szerephez, azt nem tudni, hivatalosan nem erősítette meg sem a színész, sem a stúdió. Ellenben Depp már többször kijelentette, hogy nem akar újra Jack Sparrow lenni azután, hogy a Disney olyan könnyen menesztette, amikor a The Sun feleségverőnek nevezte. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek