Starity

Dylan O'Brien viheti tovább Johnny Depp örökségét?

2022. november 21. 20:08   |   Szerző: SzilviD

A Disney+ Dylan O'Brient nézte ki, hogy helyettesítse Johnny Deppet a Karib-tenger kalózai folytatásában

hirdetés
Dylan O'Brien viheti tovább Johnny Depp örökségét?
Fotó: hu.depositphotos.com

Nem régen írtuk meg, hogy Margot Robbie megerősítette, a Disney leállította a Karib-tenger kalózai folytatását. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy nem mondtak le teljesen a kalózos sztoriról, csak másik főszereplőt keresnek maguknak. A Giant Freakin Robot értesülései szerint Dylan O'Brient nézték ki a szerepre.

A Karib-tenger kalózai folytatása a legújabb hírek szerint a Disney+-ra érkezne. Úgy tudni, hogy már meg is keresték O'Brient a szereppel, aki erősen fontolgatja, hogy igent mondjon a kalózos filmre. Azt nem tudni, hogy pontosan milyen szerepet szánnak neki, egy teljesen új történetet kezdenének, vagy esetleg egy előzmény filmről lenne-e szó. 

Dylan O'Brien először Stiles Stilinskiként vált ismertté az MTV Teen Wolf című sorozatában, ezt követte a népszerű filmsorozat, Az útvesztő, majd több kisebb-nagyobb filmszerep. A közelmúltban pedig feltűnt Taylor Swift All Too Well című klipjében.

Kérdés már csak az, hogy Johnny Depp rajongói vajon elfogadóbbak lesznek-e O'Briennel, mint Margot Robbie-val voltak. Annyi biztos, hogy Depp nem akar visszatérni a szerephez, így a Disney-nek mindenféleképpen találnia kell egy színészt, akit el tudnak fogadni a Karib-tenger kalózai nézői, ha folytatni akarják a franchise-t. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek