Starity

Így élte meg Dylan O'Brien, hogy öntelt influenszert alakít új filmjében

2022. augusztus 01. 10:10   |   Szerző: Four

A színész egy öntelt, sekélyes karaktert alakít Not Okay című új filmjében.

hirdetés

Dylan O'Brien a Not Okay című filmben alakítja Colint: egy hatalmas követőtáborral rendelkező influenszert, akit annak ellenére imádnak, hogy a saját életének reklámozásán kívül nem sok dolgot tesz. Danni (Zoey Deutch) minden vágya, hogy bekerüljön Colin világába, így aztán azt hazudja, hogy egy párizsi terrortámadás egyik túlélője - ezzel pedig ő maga is influenszerré válik.

Dylan a Decidernek úgy nyilatkozott, a karaktere outfitje igazán sokat segítettek neki az átváltozásban:

A sminkes és jelmezes csapat elképesztő munkát végzett. Arielle, a sminkmesterünk kézzel rajzolta a tetkókat, kiválasztotta a kedvenceinket és kitalálta, mi legyen a sorrend a karomon. Mindegyik nagyon vicces, hülye, sekélyes tetkó: pizza, jin-jang, egy kígyó. 

A színész azt is elárulta, ő milyen kapcsolatot ápol a közösségi médiával:

Szeretem, része az életemnek. Nem vagyok az a típusú millennial, aki tagadja, hogy TikTok videókat néz. (...) Ami a hozzá fűződő viszonyomat illeti, szerintem ez emberfüggő. Számomra ez örökké fejlődik. Mindig próbálom irányítani a kapcsolatomat a kultúrának ezen részével. Szerintem mindenki, de ez az, ami igazán menő ebben a filmben - hogy időszerű. Szerintem nagyon pontos.

A produkció során van egy intim jelenete Zoey-val, amely igazán sötét fordulatot vesz:

Quinn [Shephard rendező] és én nagyon hamar elkezdtünk beszélgetni róla, illetve Zoey-val is. Sosem csináltam még ilyet, eleve nagyon kevés szexjelenetet forgattam, főleg nem ilyen sötétet. Nyilvánvalóan nem jó érzés egy ilyen jelenetet forgatni, így aztán elég ideges voltam. De az segített, hogy jóban vagyunk Zoey-val, bízunk egymásban. Volt intimitás-koordinátorunk is, és Quinn nagyon átgondolt mindent. Pontosan tudta, hogy milyen felvételeket akar, és ez előnyös volt. Aznap nem voltak meglepetések.

- mondta a sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek