Starity

Britney Spears nagyapja megölte a feleségét?

2022. november 27. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Britney Spears családjáról sok minden kiderült az utóbbi években. Most pedig azzal lett tele a világsajtó, hogy a nagyapja végezhetett a nagymamájával.

hirdetés
Britney Spears nagyapja megölte a feleségét?
Fotó: hu.depositphotos.com

Britney Spears évekig szenvedett az apja, Jamie Spears gyámsága alatt. A szabadságáért folytatott perben súlyos vádakat fogalmazott meg ellene. Irányította az életét, kihasználta őt és a pénzét, még azt is állította, hogy meg akarta ölni. De úgy tűnik, hogy a családjukban nemcsak ez a sötét titok lepleződött le az utóbbi években. Jamie apja, June Austin Spears (1930-2012) talán még 1966-ban megölhette a feleségét, Britney nagymamáját. 

A New York Magazine nyomozott Emma Jean Spears (1934-1966) halála után. Állítólag öngyilkosságot követett el. Özvegye elmondta a törvényszéki szakértőknek, hogy a nő korábban háromszor is megpróbált véget vetni az életének.

Néhány családtag azonban kételkedik ebben a verzióban, és úgy vélik, hogy a férfi lelőtte a feleségét. Britney nagynénje, Leigh Ann Spears például állítólag azt mondta a haláláról, hogy June Austin húzta meg a ravaszt. 

Jellemző erre a családra, és arra, ahogyan a nőkkel bánnak. Aljasak, és elpusztítanak, ha nem tudnak irányítani

- tette hozzá. 

June Austin később újra megnősült, Jo Ann Blackwell vette feleségül, aki később azt állította, hogy a férfi megverte, és számos kegyetlenséget követett el vele szemben. John Mark Spears, Britney nagybátyja, Jo Ann fia szerint akarata ellenére bezáratta az anyját a Mandeville-i pszichiátriai kórházba is.

[June Austin] tönkretette Emma Jeant, és tönkretette az anyámat. Időnként mindkettőjüket Mandeville-be szállíttatta. Szóval nem vagyok túlságosan meglepve azon, amit Jamie tett Britney-vel

- mondta John Mark a Spears családról.

via DailyMail, OK

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek