Starity

Britney Spears az apjáról: „úgy bánt velem, mint egy kib*szott kutyával”

2022. október 12. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Britney Spears ismét a közösségi médiában beszélt arról, hogy miként bánt vele az apja a gyámság alatt.

hirdetés
Britney Spears az apjáról: „úgy bánt velem, mint egy kib*szott kutyával”
Fotó: hu.depositphotos.com

Britney Spears szerint az apja és korábbi gyámja, Jamie Spears úgy bánt vele, mint egy kutyával, több egyéb vádat is megfogalmazott ellene a közösségi médiában.

Miért hagytátok te és a család, miért bántatok velem úgy, mint egy kibaszott kutyával?

- írta kedden egy posztban, amelyben az elhidegült apját szólította meg.

MI TESZ TÉGED OLYAN ISTENVERTE KÜLÖNLEGESSÉ??? MI TESZI A TÖBBI LÁNYODAT OLYAN ISTENVERTE KÜLÖNLEGESSÉ, HOGY ENGEM KEVESEBBNEK TARTASZ, MINT EGY KIBASZOTT KUTYÁT?

Az énekesnő hozzátette, hogy minden reggel és este imádkozik

a kibaszott Istenhez, hogy csak 5 percet kapj abból a fájdalomból, amit én éreztem… égj a pokolban te szánalmas rohadék!!!

Spears öt külön jegyzetnek a képernyőfotóját tette közzé, amikben azt részletezte, hogy apja állítólag hogyan bánt vele a 13 éves gondnokság alatt.

Szomorú voltam, nem volt beleszólásom a kinézetembe a fotózásokon, követnem kellett az irányelveket... Erről fogok beszélni, amíg meg nem halok, baszki... a családom tönkretette a kibaszott életemet!!!

Az énekesnő hozzátette, hogy a 70 éves apja "mindig azt mondta, hogy kövér vagyok, ezért sosem éreztem magam szépnek vagy elég jónak".

Soha nem volt az apám, mert mindig részeg volt!!! Azért beszélek erről, mert tudom, hogy próbálom magam tökéletesnek és csinosnak mutatni... de azért, mert tudom, milyen érzés csúnyának és ijedtnek érezni magad.

via PageSix 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek