Starity

Kanye West a nácikat élteti?

2022. december 02. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Kanye West viselkedése egyre inkább eltolódik az antiszemitizmus felé. Legújabb interjújában Hitlerről és a nácikról tett felháborító kijelentéseket.

hirdetés
Kanye West a nácikat élteti?
Fotó: hu.depositphotos.com

Kanye West újabb felháborodást váltott ki Hitlerrel és a nácikkal kapcsolatos legutóbbi interjúja miatt. A rapper egész évben a címlapokon szerepelt valamilyen dráma miatt. Korábban a közösségi médiában zaklatva Kim KardashiantPete Davidsont, Kris Jennert és még másokat is. Aztán jöttek antiszemita kijelentései.

Ye megjelent Alex Jones InfoWars című műsorában, ahol újabb antiszemita kijelentések hagyták el a száját. Többek között a nácik iránti szeretetéről és Adolf Hitler iránti csodálatáról beszélt. A sok elhangzott dolog között a legvitatottabb kijelentései a következők voltak: „Szeretem Hitlert” és „Hitlerben is jó dolgokat látok.”

Minden embernek van valamilyen értéke, az alapján, amit letett az asztalra, különösen Hitlernek. Jó dolgokat is csináltak. Abba kell hagynunk a nácik folytonos szidását… Imádom a nácikat

– mondta Ye. 

Emellett a zenész a 2024-es elnökválasztási kampányát egy olyan szimbólummal népszerűsítette, amely egy horogkeresztnek tűnik a Dávid-csillag belsejében.

A kijelentése miatt rengetegen fejezték ki a nem tetszésüket a közösségi médiában, sokan undorítónak nevezték a szavait. 

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek