Starity

Cara Delevingne egy liftben szexelt egy idegennel

2022. december 02. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Cara Delevingne további részleteket osztott meg a szexuális életéről az új dokumentumfilmjében. Többek között beszélt a pornófüggőségéről, de arról is, hogy milyen egy liftben szexelni.

hirdetés

Cara Delevingne új dokumetumfilmjében döntögeti a szex körüli tabukat. Kendőzetlenül beszél olyan témákról, amikről sokan pironkodva hallgatnak inkább. Többek között elárulta, hogy egyszer szexelt egy liftben egy idegennel.

Volt egy egyéjszakás kalandom, amikor sokkal fiatalabb voltam, de emlékszem ennek a spontaneitására. Három órán keresztül zenéltünk. Én dobon, ő gitáron, aztán cseréltünk. Aztán haza akart vinni, és szexeltünk a liftben.

A dokumentumfilmben Delevingne bevallja azt is, hogy fiatal korától kezdve pornót nézett, és nem tudta nélküle élvezni a szexet. 

Soha nem néztem pornót a partnereimmel. A pornó volt a szexuális titkom, és bizonyos értelemben ez önmagam iránt sokkal kevesebb tiszteletet eredményezett és sokkal rosszabb szexuális kapcsolatot is. Pornófüggő voltam? Nem néztem minden nap [...] de [szükségem volt] arra, hogy megnézzem, hogy [orgazmusom legyen], szóval azt hiszem, hogy a maga módján ez is függőség.

Delevingne azt mondja, hogy akkor hagyta abba a pornó nézését, amikor rájött, hogy az általa ábrázolt kép a szexről káros.

Teljesen érzéketlenné tettek a pornófilmek, amiket néztem. Egyértelműen nem tettem volna meg sok mindent, ha nem nézek pornót, és ezt utólag határozottan megbántam.

via News.com.au

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek