Starity

Meghan Markle féltestvére szerint tiszteletlen a Harry & Meghan dokusorozat

2022. december 12. 17:05   |   Szerző: Four

Samantha Markle elárulta, az apjuk, Thomas nem is nézi a produkciót, mert rámegy az egészsége.

hirdetés

Meghan Markle féltestvére, Samantha Markle szerint édesapjuk, Thomas nem nézi a dokusorozatot, mert még mindig idén történt stroke-jából épül fel. Samantha szerint a műsor "tiszteletlen" volt a családjával, és úgy érzi, a Harry és Meghan körüli folyamatos dráma sokat rontott apja egészségén.

A dokusorozatban látható kiírás szerint Samantha állítása alapján 2018-ig szoros kapcsolat volt közte és Meghan között, ám az esküvő előtt hirtelen megromlott a viszonyuk. 

Meghan cáfolta ezt és kijelentette, "fél évtizetede nem találkoztak":

A féltestvérem, akit több mint fél évtizede nem láttam - és akkor is csak másfél napig - hirtelen mindenhol ott termett. Nem tudom a középső neved, nem tudom, mikor van a születésnapod. Azt mondod az embereknek, hogy te neveltél fel engem, és elneveztél "Törtető Hercegnőnek".

- mondta. 

Meghan az édesapjával kapcsolatos botrányokra is reagált: az ő és Harry elmondása alapján amikor kiderült, hogy Thomas Markle vélhetően beállított fotókat adott el bizonyos magazinoknak - azonnal ki akarták menteni mexikói otthonából, tartva az újságírók özönétől. Thomas elmondásuk szerint azonban nem reagált a hívásaikra, és később sem, amikor szívproblémái miatt kórházba került. Végül amikor választ adott, a sussexiek számára úgy tűnt, valaki más kezeli a férfi telefonját.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek