Starity

4 sztár, aki idén hagyott itt minket

2022. december 29. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Sajnos, az idei évet sem úsztuk meg szörnyű tragédiák nélkül. Sokan távoztak 2022-ben is az élők sorából. (A listánk nem teljes.)

hirdetés

II. Erzsébet királynő

2022-ben véget ért egy korszak: II. Erzsébet királynő a nyáron ünnepelte trónra lépésének hetvenedik évfordulóját, és ekkor még senki sem sejtette, hogy az uralkodó nem fog sokáig élni. Szeptember nyolcadikán aztán a dolgok rosszabbra fordultak, amikor a palotának be kellett jelentenie, hogy az uralkodó egészségi állapota megromlott. Ekkor a Balmoral kastélyban lévő nyaralójában tartózkodott, szinte az egész családja odautazott. Este már szomorú hírt közöltek, II. Erzsébet királynő 96 éves korában meghalt.

Robbie Coltrane

Robbie Coltrane a 2000-es évek elején vált világhírűvé, amikor a szerető és humoros vadőrt, Hagridot alakította a Harry Potterben. 2022 októberében azonban szomorú hírekkel kellett megbirkóznia a rajongóknak, bejelentették, hogy 72 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt

Anne Heche

Anne Heche halála kétségtelenül az idei év egyik legdrámaibb eseménye volt: augusztusban derült ki, hogy súlyos autóbalesetet szenvedett. A rendőrség szerint túl gyorsan hajtott, az autójával egy családi háznak ütközött. A jármű kigyulladt, Anne Hechét pedig csak órákkal később tudták kimenteni a roncsból, majd súlyos sérülései miatt kómába esett. Alig egy héttel később, augusztus 11-én végül agyhalottnak nyilvánították.

Aaron Carter

A kábítószerrel való visszaélések és pszichológiai problémák után 2022 novemberének elején Aaron Carter mindössze 34 évesen elhunyt. A rendőrség szerint élettelenül találták a fürdőkádjában. A tragédia körül azóta sem tudott elülni a dráma. 

via Ok

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek