Starity

A galaxis őrzői: Dave Bautista örül neki, hogy nem kell többé Draxet alakítania

2023. január 05. 10:10   |   Szerző: Four

A színész bevallotta, nem igazán volt ínyére egy idő után, hogy Draxet kell alakítania.

hirdetés
A galaxis őrzői: Dave Bautista örül neki, hogy nem kell többé Draxet alakítania
Fotó: guardiansofthegalaxy/Instagram

Dave Bautista nem bánja, hogy búcsúznia kell A galaxis őrzői-filmekben alakított Drax karakterétől. A színész 10 éven és hét filmen keresztül játszotta Drax, a Pusztító szerepét, és a végére már elege lett belőle.

Nagyon hálás vagyok Draxért. Szeretem őt. De megkönnyebbülés, hogy vége. Nem volt mindig kellemes. Nehéz volt azt a szerepet játszani, a testfestés procedúrája nagyon lehúzott. És nem tudom, mennyire szeretném, hogy Draxből álljon az örökségem - egy butuska alakítás, és több drámai szerepet szeretnék.

- mondta a GQ-nak.

Szerenécsére nem kell tartania attól, hogy nem akad munkája: szerepelt a Tőrbe ejtve második részében, a Dűne folytatásában is láthatjuk, illetve M. Night Shyamalan "Knock at the Cabin" című filmjében is, ahol teljesült régi álma, és végre hosszú szövegeket mondhat:

Messze a legtöbbet ebben a filmben beszélek. Hosszú oldalnyi monológokat. Egy kamerával forgatunk, úgyhogy nincs meg a vágás luxusa. Egy lehetőséged van, tökéletesnek kell lennie a jelenetnek. Nagy a nyomás, emlékezni akarok a szövegemre, de nem annak az árán, hogy elfelejtek érzelmeket mutatni.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek