Starity

Lucien Laviscount lehet az új James Bond

2023. január 05. 20:08   |   Szerző: Four

Az Emily Párizsban sztárja annyira megtetszett a James Bond készítőinek, hogy komoly esélye van a szerepre.

hirdetés
Lucien Laviscount lehet az új James Bond
Fotó: its_lucien/Instagram

Habár Lucien Laviscount már most nagy rajongótáborra tett szert az Emily Párizsban Alfie-jaként, lehetséges, hogy hamarosan egy még ikonikusabb szerep vár rá. 

A Daily Mail forrása szerint a színész igencsak felkeltette a James Bond-széria készítőinek figyelmét, és komoly esélye van arra, hogy a leköszönő Daniel Craig után ő vegye át a stafétabotot.

A színész mellett szól az is, hogy korban tökéletes lenne a szerepre: Barbara Broccoli, a franchise egyik készítője korábban egyértelművé tette, hogy egy legalább 15 éves elköteleződésről van szó, ezért aztán Idris Elba már nem lenne megfelelő emiatt.

Lucien minden feltételnek megfelel. Nagyon tehetséges színész, elképesztően jóképű, és az elmúlt 1,5 évben, mióta csatlakozott az Emily Párizsbanhoz, óriási rajongótáborra tett szert. A Bond-főnökök már most arról beszélnek, hogy milyen jól fog állni neki a 007-es öltönye, és mennyire illik hozzá a szerep.

- nyilatkozta a magazin forrása.

Egy dolog azonban Laviscount útjába állhat: 2011-ben ő is része volt a Big Brother valóságshow celebváltozatának, amely az illető szerint akadály lehet.

Van egy bukkanó, és az a Big Brother. Lucien is megjelent a műsorban, abban az időben, amikor a karrierje még nem volt annyira sikeres, mint most. De akkor is nagyon népszerű volt, és van egy rajongótábora, amely több generációt is magába foglal. Barbarának ez az álma, és Lucien nagyon elvarázsolta őt. 

- tette hozzá az illető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek