Starity

Még 8 dolog, amelyet Harry herceg állít új könyvében

2023. január 06. 10:10   |   Szerző: Four

A herceg új könyvében a legintimebb dolgokról is szó esik, még a nemi szervét is taglalta benne.

hirdetés

Január 10-én jelenik meg Harry herceg botránykönyve, a "Spare", amelyben mint ahogy azt sejteni lehetett, bőven szerepel kritika illetve általa felidézett emlékek a brit királyi családról. A herceg nem igazán volt szégyellős az írás során: a pénisze állapotától kezdve a testvérével való viszályokon át a nagymamája haláláig mindenről nyilatkozott. Az összefoglaló első része ide kattintva olvasható.

 

1. Vilmos herceget megriasztotta, hogy Meghan megölelte őt

Harry herceg szerint a bátyja nem igazán tudta hova tenni, hogy Meghan megölelte őt az első találkozás alkalmával. 

Teljesen kész volt tőle. Visszahúzódott. Willy nem igazán ölelt meg idegeneket, Meg viszont mindig.

Emellett szerinte Vilmos herceg elvárta, hogy Meghan előtte is pukedlizzen, Harry viszont úgy gondolta, ez csak formaság.

Amikor a királynővel találkozott, mondtam neki, hogy tiszta ügy, ő a királynő. De amikor a testvéremről volt szó, akkor ő Willy, aki imádja a Suitsot.

- írta.

 

2. Károly király önmagát okolta Harry herceg mentális problémái miatt

A király Harry elmondása szerint a 2010-es években leült vele, miután kiderült, hogy pánikrohamok gyötrik és szorong.

Lehajtotta a fejét, és azt mondta: "Azt hiszem, ez az én hibám. Már évekkel ezelőtt segítséget kellett volna kérnem neked". Mondtam neki, hogy ez nem az ő hibája. De jól esett a bocsánatkérés.

- mesélte.

Azt is elárulta, hogy 2013-ban miután hazatért Afganisztánból, rájött, hogy nagyon nincs rendben a mentális egészsége, és nem tudta végrehajtani a királyi családdal kapcsolatos feladatait. Csak egy idő múlva esett le neki, hogy poszttraumás stressz-szindrómája van, ám ahogy írta, "az ő háborúja 1997-ben kezdődött", amikor az édesanyja meghalt.

Fotó: theroyalfamily/Instagram

3. Harry szerint a nagymamája véleménye sokat számított abban, hogy szakítottak Chelsy Davyvel

Meghan Markle előtt már volt egy hosszabb kapcsolata Harrynek, egy bizonyos Chelsy Davyvel, akivel 2004-től 2011-ig járt együtt.

Szerettem, hogy Chelsy laza volt. Nem érdekelte, hogy mit gondolnak mások. Miniszoknyát viselt és magassarkú csizmát, azzal táncolt, akivel akart, úgy itta a tequilát, mint én, és nagyon boldoggá tett.

A királynő azonban nem igazán helyeselte Harry választását:

Nem tudtam nem figyelembe venni, hogy mit gondol róla a nagymamám. Vagy az emberek. És az utolsó, amit akartam, hogy Chelsy mások miatt megváltozzon.

Emellett "nem volt biztos benne, hogy Davy számára az igazi", és ezért szakítottak.

 

4. Kate Middleton nem szívesen adta kölcsön Meghannek a szájfényét

Harry herceg úgy tűnik, a legapróbb részletekig taglalta a könyvében Kate Middleton és Meghan Markle rizikós viszonyát, mert még egy apró "szájfényes incidenst" is kitárgyalt.

Állítása szerint a kínos szituáció 2018-ban, a Royal Foundation Forum előtt történt, amikor Meghan elkérte Kate szájényét, aki grimaszolva adta oda neki. Harry szerint "amerikai dolog" volt, hogy Meghan így viselkedett, Kate viszont nem örült neki, és kellemetlen volt a helyzet.

Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

5. Harry herceg szerint a bátyja irigy volt arra, hogy megalapította az Invictus Gamest

A herceg elmondása szerint Vilmos féltékeny volt arra, hogy az ő ötlete volt a sebesült katonák támogatására megalapított Invictus Games, és állítása szerint emiatt Vilmos azt mondta, nincs elég pénze rá az alapítványuknak.

A kezembe temettem az arcom. Miért nem vagyunk már túl ezen? Az egész "az örökös és a tartalék"-ügyön? Nem vagyunk egy kicsit idősek ehhez a gyerekes viselkedéshez? Ő házas volt, és úton volt a gyereke. Miközben én egyedül rendeltem magamnak kaját, és mosogattam. Az apám mosogatójában! Még mindig az apámmal éltem. A játéknak vége, te nyertél.

- jelentette ki.

 

6. A nemi szervéről is bőven nyilatkozott

Egyrészt elárulta, hogy 2011-ben, a bátyja esküvője előtt az Északi-sarkra szervezett jótékonysági expedíción annyira hideg volt, hogy nem csak a füle és az arca szenvedett fagyási sérülést, hanem a nemi szerve is, amely miatt orvoshoz kellett fordulnia. 

Emellett arra is kitért, hogy ő és bátyja körül lettek-e metélve a születésük után:

Számtalan történet volt erről, még a New York Times is írt arról, hogy Willy és én nem vagyunk körülmetélve. Anya megtiltotta, mindenki ezt mondta. És habár igaz, hogy nagyobb esélye van a fagyási sérülésnek, ha nem vagy körülmetélve - a történetek hamisak. Körülmetéltek babakoromban. 

- írta.

Fotó: weareinvictusgames/Instagram

7. Szerinte ijesztő, hogy Vilmos herceg kopasz

Úgy tűnik, Harry hercegnek valóban a bátyja az ősellensége, mert új könyvében attól sem riadt vissza, hogy a megjelenését kritizálja. Az írás szerint Fülöp herceg 2021-ben történt temetésén jött rá, hogy a bátyja már nem hasonlít az édesanyjukra úgy, mint korábban.

Ránéztem Willyre, tényleg megnéztem, talán először azóta, hogy kicsik voltunk. 

- majd hozzátette, hogy észrevette, a bátyja mindig ráncolja a homlokát, amikor beszélnek.

Ezek után arra is kitért, hogy "aggodalomra ad okot" Vilmos ritkuló haja, amely sokkal előrehaladottabb állapotban van, mint az ő esetében.

 

8. Ezek voltak Harry herceg utolsó szavai a királynőhöz

Habár a néhai királynőtől nem sikerült még életében elbúcsúznia - Harry herceg órákkal a nagymamája halála után érkezett Balmoralba -, elárulta, hogy ettől függetlenül odaült a halálos ágyához és a fülébe súgta a gondolatait.

Harry azt mondta, "reméli a nagymamája boldog", és hogy "mennyire tiszteli azért, hogy még az utolsó pillanatban is teljesítette a kötelezettségeit".

Fotó: theroyalfamily/Instagram

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek