Starity

Kell egy szoftver az ételkiszállításhoz, ami megkönnyíti a munkát

2023. január 14. 15:03   |   

Ha belekezdünk egy gasztrovállalkozásba, hamar rá fogunk jönni, hogy kell egy szoftver az ételkiszállításhoz. A koronavírus okozta világjárvány berobbanása óta tudja ezt mindenki, aki ezen a területen dolgozik.

hirdetés
Kell egy szoftver az ételkiszállításhoz, ami megkönnyíti a munkát

Sokan ugyanis ekkor döbbentek rá, hogy mennyivel kényelmesebb ez a megoldás, mint a személyes átvétel. Azonban ez csak akkor lehet igaz, ha van az egész folyamat mögött egy olyan program, ami összefogja és koordinálja az egészet.

Van a piacon szoftver, ami passzol az ételkiszállításhoz?

Számos iparágnak vannak specifikus programjai, amelyeket kifejezetten az adott iparág kiszolgálására készítettek el a fejlesztők. Ezek azért jók, mert sokak számára jelentenek tökéletes megoldást, viszont megfizethető áron lehet őket elérni. Még jó, hogy van a piacon olyan szoftver az ételkiszállításhoz is, ami kiváló funkciókkal áll a szektor bármely szereplőjének rendelkezésére. Számos lehetőség rejlik egy ilyen programban, ilyen például a Deliveo: Futár szoftver is.

Milyen részei vannak egy ilyen programnak?

Alapvető feladata egy ilyen szoftvernek, hogy minden olyan feladatot támogasson, amit egy ételkiszállítás során elvégeznek. Legyen az bármely fél oldalán is elvégezve. Ennek megfelelően több részre is bontható például a már említett Deliveo: Futár szoftver is.

Van egy mindent látó, mindent irányító, mindent módosítani tudó diszpécser interfész. Ez a központi egység, innen tényleg mindenre rá lehet látni, és persze módosítani is lehet gyakorlatilag bármit.

Ezekfelül természetesen a futároknak is kell legyen egy felülete, mely jól használhatónak kell legyen útközben is. Így egy mobiltelefon segítségével meg tud történni a teljes szállítás dokumentációja, aláírással, ha szükséges akkor képekkel dokumentálva. Természetesen segítséget kell nyújtson az útvonal megtervezéséhez is.

És nem szabad megfeledkeznünk az ügyfél interfészről sem! Ez az, amit többek között a csomagfeladáshoz, az elküldött csomagok nyomon követéséhez, a csomagcímkék letöltéséhez és tömeges csomagfeladásokhoz használunk. Nyomtatható összesítőjegyzéket vagy épp aláíró lapot is letölthetünk erről a felületről. Mindezen funkciók nemcsak egy sima pizzarendelés kiszolgálására teszik tökéletesen alkalmassá a szoftvert.

Nem érdemes várni. Ez már itt van!

Ez nem a jövő, nagyon nem! Mindez, amit fentebb leírtunk, az nagyon is a jelen. Egy olyan rendszerről beszélünk, ami nem “majd valamikor” lesz kész, hanem már ma is elérhető bármely cég számára. És aki komolyan gondolja az ételkiszállítást, annak be kell szereznie egy ilyen programot!

Ha szeretnénk maximalizálni a hatékonyságunkat (ezt nem lehet nem akarni), és egy modern, mindenki számára kényelmes és praktikus megoldást akarunk, akkor ezt kell válasszuk! A papírozás már a múlté! A digitális megoldásokat kell előtérbe helyezni ezen a területen is. Egy olyan költséghatékony és időtakarékos megoldásról van szó, amelyet nem lehet papíralapú megoldásokkal helyettesíteni. Haladjunk a korral!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek