Starity

Anne Hathaway alig várja, hogy megkezdődjön a Neveletlen hercegnő 3 forgatása

2023. január 23. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő hétvégén nyilatkozott arról, hogyan áll most az ikonikus film harmadik része.

hirdetés

Anne Hathaway a hétvégén megrendezett Sundance filmfesztiválon nyilatkozott arról, mit tud a Neveletlen hercegnő harmadik részének alakulásáról. 

A híresség sok részletet ugyan nem árult el, de biztosította a People magazint afelől, hogy ő is ugyanolyan izgatott, mint a rajongók:

Ugyanazt érezzük, és tudom, hogy valószínűleg nagyon frusztráló lehet. Ez egy sok türelmet igénylő folyamat, most már mindenki ráláthat arra, hogyan működik a filmipar: valójában tényleg ennyi ideig tart megalkotni a dolgokat.

- utalt arra a színésznő, hogy csaknem két évtized telt el a Neveletlen hercegnő második részének megjelenése óta. 

A készülő harmadik részről már évek óta folyamatosan érkeznek hírek: a legutóbbi információk szerint a Disney már elkezdte a munkálatokat, de Hathaway hivatalosan még nem a produkció része.

Azt sem lehet tudni, hogy Chris Pine és Julie Andrews szintén megjelennek-e majd a filmben - bár Andrews 2020-ban elárulta, alig várja a folytatást. Illetve tavaly ősszel Robert Scwartzman, - - aki az első filmben Mia Thermopolis szerelmét, Michael Moscowitzot alakította - kijelentette, ő is szívesen részt venne az új produkcióban.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek