Starity

Paris Hilton elmesélte élete legtraumatikusabb élményét

2023. február 24. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Paris Hilton elmesélte, hogy 15 évesen egy idősebb férfi megerőszakolta őt.

hirdetés
Paris Hilton elmesélte élete legtraumatikusabb élményét
Fotó: hu.depositphotos.com

Paris Hilton gyermekkorának egyik legsötétebb, legtraumatikusabb történetét osztotta meg a Glamour magazinnak adott új interjújában. Elárulta, hogy első szexuális együttléte beleegyezés nélküli volt, 15 éves korában megerőszakolták.

Hilton azt állította, hogy a bántalmazója egy idősebb férfi volt, akivel egy helyi bevásárlóközpontban találkozott Kaliforniában. Beletett valamit az italába, és kihasználta őt. Akkoriban az anyai nagymamájánál élt Palm Springsben, de szinte minden hétvégén Los Angelesbe utazott, hogy meglátogassa a barátait, és a Westfield Century City bevásárlóközpontban lógjon.

Megjegyezte, hogy "az idősebb srácok mindig csak úgy ott lófráltak a boltok körül", és hogy ő és a haverjai "beszélgettek velük", és "megadták nekik a csipogójuk számát". Egy nap a férfiak egy csoportja meghívta Hiltont és lányokat a házukba bulizni, ahol a kiskorúak kaptak valami "bogyót" az italukkal. Az egyik srác különösen erőszakosan kényszerítette őt arra, hogy igyon. 

Amikor talán egy vagy két kortyot ittam, azonnal szédülni kezdtem. Nem tudom, mit tett bele

- emlékezett vissza Hilton. 

Elájult, csak néhány órával később ébredt fel, és tudta, hogy valami történt.

Emlékeztem rá. Látomásaim vannak arról, hogy ő rajtam van, befogja a számat, és azt suttogja a fülembe: »Álmodsz, álmodsz«.

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek