Starity

Vastag Tomi leszerződött

2010. december 07. 23:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vastag tesók és Király L. Norbi is leszerződött Tabáni István menedzserével.

hirdetés
Vastag Tomi leszerződött

Vastag Tomi kedden a Bors szerkesztőségében válaszolt a rajongók kérdéseire. A kiesett énekes azt is elárulta, hogy máris leszerződött Tabáni István menedzserével.

Keresztes Ildikó a szombat esti döntőben elárulta, ő már most tinipopsztárként tekint Tomira. Azt azonban ő sem gondolta, hogy mentoráltjára ilyen gyorsan lecsapnak majd. Tabáni István, MC DC és Varga Viktor pályáját is az a menedzseriroda egyengeti, mellyel a napokban Tomin kívül Vastag Csaba és Király L. Norbi is leszerződött.

A menedzseriroda ügyvezetője, Posztobányi Andor a következőt nyilatkozta: „Ajándék számunkra, hogy együtt dolgozhatunk ezzel a három tehetséggel. Ezen a héten még összeülünk a zenei producerrel, és mindent megbeszélünk. Annyi biztos, hogy Tomiék megnyugodhatnak, nem fognak parkolópályára kerülni a műsor után sem. Az együttműködésünkkel azonban nem szeretnénk megzavarni az X-Faktort, így annak csak januárban lesz eredménye.”

Tudom, hogy Tabáni Istvánnal és Varga Viktorral is nagyon jó munkát végeztek, így aztán remélem, velem is futni fog a szekér” – nyilatkozta Tomi, aki hozzátette, hogy az iskola befejezése után Budapestre költözik, bátyja után.

A fiatal tehetség egy kérést is intézett rajongóihoz: „Remélem, hogy azok, akik eddig rám szavaztak, most helyettem Csabit segítik voksaikkal. Sőt, kérem is őket, ne hagyják magukra a bátyámat, szavazzanak rá!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek