Starity

Harry herceg és Meghan Markle ragaszkodik hozzá, hogy nem túloztak a paparazzik kapcsán

2023. május 25. 23:11   |   Szerző: Four

Habár a hatóságok és több szemtanú is kétségbe vonta a nyilatkozatukat, ők ragaszkodnak az álláspontjukhoz.

hirdetés

Harry herceget és Meghan Markle-t sokkolta a közvélemény reakciója a nemrég kirobbant paparazzibotrányukkal kapcsolatban: sokan úgy gondolják ugyanis, hogy a pár erősen túlzott az az üldözés veszélyességét illetően.

 A két híresség május 16-án érkezett New Yorkba, hogy Meghan átvegyen egy díjat, ám amikor hazaindultak volna, elmondásuk szerint üldözni kezdték őket autóval a paparazzik, ezzel pedig "több olyan helyzetet eredményeztek, amelynek majdnem halálos baleset lett a vége."

Az ügyben többen is felszólaltak: számos New York-i lakos szerint azért sántít a történet, mert a városban jellemzően annyira araszolva halad a forgalom, hogy általában lehetetlenség bármennyire is gyorsan hajtani. A taxisofőr - akinek az autójába az este folyamán a pár beszállt - úgy fogalmazott, valóban voltak paparazzik körülöttük, de ebben nem volt semmi rendkívüli, hiszen a városban rendszeresen fotóznak hírességeket a lesifotósok.

 A New York-i rendőrség, szóvivője kijelentette "a herceg és a hercegné megérkezett a célállomásukra, nem történt bejelentés balesetről, sérülésről, illetve az esettel kapcsolatos letartóztatásról."

A Backgrid USA fotóügynökség szintén megerősítette a fenti állítást, illetve határozottan nemet mondtak Harry hercegék nyilatkozatára, mely szerint követelik, hogy adják át nekik a róluk készült fotókat. 

A pár sajtósa dühösen cáfolta azt az eméletet, hogy Meghanék előre kitervelték az egész esetet annak érdekében, hogy még több médiafigyelem irányuljon rájuk. A sussexiek pedig továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy nem túloztak az ominózus este történéseivel kapcsolatban.

Ragaszkodnak hozzá, hogy az autós üldözés egyáltalán nem volt eltúlozva, és bántó, övön aluli dolognak tartják, ha más ezzel ellentéteset állít. 

- jelentette ki egy ismerősük. Az illető szerint Harry és Meghan továbbra sem fogja hagyni, hogy elhallgattassák őket. 

Azzal kapcsolatban, hogy most félnek majd nyilvános helyen mutatkozni és inkább elbujdokolnak: ez nem fog megtörténni. Mindez csak megerősítette őket az elhatározásukban, hogy ki kell állniuk magukért, és felszólalni, amikor úgy érzik, hogy megsértették őket.

- tette hozzá az illető.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek