Starity

Johnny Depp visszatérhet Jack Sparrow-ként?

2023. június 07. 13:01   |   Szerző: SzilviD

A Disney nem zárta ki, hogy Johnny Depp újra Jack Sparrow kapitányként térjen vissza a mozikba.

hirdetés
Johnny Depp visszatérhet Jack Sparrow-ként?
Fotó: hu.depositphotos.com

Johnny Deppet a Disney 2018-ban menesztette a franchise-tól, hivatalosan, mert „új energiát” akartak vinni a sokak által kedvelt filmekbe. Valószínűleg inkább azért, mert Amber Heard bátalmazással vádolta meg. 

De a The New York Timesnak adott közelmúltbeli interjújában a Disney Studios Motion Picture Production elnöke, Sean Bailey a hatodik film jövőjét tárgyalta, és nem cáfolta Depp lehetséges visszatérését.

Úgy gondoljuk, hogy van egy igazán jó, izgalmas történetünk, amely a korábban bemutatott filmeket tiszteli, de van valami új mondanivalója is

- mondta. 

Amikor megkérdezték, hogy Depp részt vehet-e a történetben, Bailey azt válaszolta, hogy a stúdió "egyelőre nem nyilatkozik". Ez nem egy igen, de nem is egy nem. 

Tavaly már keringtek pletykák arról, hogy Depp visszatér a franchise-hoz. Akkor arról számoltak be, hogy a színész tárgyalásokat folytat a Disneyvel egy "300 millió dolláros üzletről", miután megnyerte a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási pert.

A színész korábban azt mondta az esküdtszéknek, hogy nem fog többé együtt dolgozni a Disneyvel, miután kirúgták. A jogi csapata azt állítja, hogy Depp 22 millió dolláros fizetéstől esett el, miután Heard 2018-ban közzétette a Washington Postban megjelent véleménycikkét, amelyben nem nevezte meg Deppet, de egyértelműen családon belüli erőszakkal vádolta. 

Depp azt mondta, úgy érezte, hogy a Disney vezetői szerint "bűnös, amíg be nem bizonyosodik az ártatlansága".

Tavaly a hathetes rágalmazási perben az esküdtszék Deppnek adott igazat, azóta pedig Hollywood úgy tűnik, hogy visszafogadná a színészt. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek