Starity

Andy Roddick ismét jótékonykodott

2010. december 08. 20:08   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 4-én immáron ötödik alkalommal került megrendezésre az Andy Roddick Alapítvány által szervezett jótékonysági rendezvény.

hirdetés
Andy Roddick ismét jótékonykodott

A gálát az Austin Hotelben rendezték, és az eseménydús esten több híres vendég is részt vett. A látogatókat koktélpartival szórakoztatták, árveréseken jótékonykodhattak, a koncerthangulatról pedig Jimmy Buffet és bandája gondoskodott. Az este végén John Legend is tiszteletét tette a partin, és csatlakozott a színpadon éneklő Buffethez.

A vendégek az élő aukción az U.S. Master's által felajánlott utazásra, a Sundance Film Festival programcsomagjára és a The Office című tv-show felvételére szóló jegyekre licitálhattak. A csendes árverésen pedig Roddick és más sportolók által dedikált tárgyakért, sőt, Spurs-meccsre szóló VIP-jegyekért is harcolhattak a megjelentek.

Az alapítvány weboldala szerint 725 000 dollárt gyűjtöttek össze a hírességek. Ezt az összeget az Austin Partners in Education program keretében a fiatalok megsegítésére fogják fordítani.

Roddick egy évvel azután kezdett jótékonykodni, miután profi teniszezővé vált. 2001-ben megalapította a Serving Children Today for Tomorrow elnevezésű jótékonysági szervezetet. Az alapítvány célja, hogy fejlessze a gyermekek életszínvonalát és oktatását. Az egyesület jövőképe az, hogy a gyerekek egy olyan társadalomban élhessenek, ahol mindenkinek lehetősége nyílik fényes karrier befutására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek