Starity

Egyre nagyobb bajban a Marvel-sztárja - Jonathan Majors több korábbi áldozata is jelentkezett

2023. július 02. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Jonathan Majors testi sértés miatt áll bíróság elé, korábbi álodzatai is jelentkeztek.

hirdetés
Egyre nagyobb bajban a Marvel-sztárja - Jonathan Majors több korábbi áldozata is jelentkezett
Fotó: Marvel Studios / A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Jonathan Majorst a rendőrség márciusban testi sértés és zaklatás miatt letartóztatta, de egyre több új vád lát napvilágot a színész ellen. 

Majors ügyéről Rolling Stone magazin jelentett meg egy új cikket, amely szerint egy évtizeden át sértő magatartást tanúsított egykori osztálytársaival, stáb tagokkal és egykori szerelmi partnereivel szemben. A színész tagadja a vádakat.  Az ügyvédi csapata ismételten kitartott az ártatlansága mellett minden váddal kapcsolatban. A hónap elején kitűzték a tárgyalási dátumot a testi sértés és a zaklatás ügyében. Ha elítélik, akár egy év börtönt is kaphat. 

Majors ellen három hónapig tartott a nyomozás, amelyben több tucat névtelen forrás beszámolóit idézik, akik közül néhányan azért hallgattak, mert féltek a színész megtorlásától. Többen jelentkeztek a Yale egyetemi csoporttársai közül, de a szakmai pályafutása során a stáb tagjaival sem bánt jól. Egy forgatáson meglökött egy produkciós tagot, és üvöltött egy másikkal. Érzelmileg bántalmazta két korábbi szerelmi partnerét - az egyik kapcsolatban fizikai bántalmazást is elkövetett. 

via USA Today

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek