Starity

Elítélték Pete Davidsont - kiderült, mi a büntetése

2023. július 25. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Pete Davidsonnak 50 órányi közmunkát kell teljesítenie, miután túl gyorsan vezetett és egy háznak csapódott az autójával, miközben a barátnője mellette ült.

hirdetés

Pete Davidson 18 hónapos elterelés programba kezdett miután gondatlanságból elkövetett közúti balesetet okozott. A Los Angeles megyei ügyészség szóvivője hétfőn közölte, hogy ha betart bizonyos feltételeket, akkor nem kerül büntetőügyi nyilvántartásba.

A program feltételei szerint Davidsonnak 50 óra közmunkát kell teljesítenie, részt kell vennie 12 órányi közkeledéssel kapcsolatos oktatáson, és egy kórházba vagy hullaházba is el kell látogatni, hogy lássa a gondatlan vezetés lehetséges következményeit.

A humorista a közmunkát a New York-i Tűzoltóságon végezheti majd, ahol az apja dolgozott, mielőtt meghalt a szeptember 11-i tragédiában. 

Davidson márciusban karambolozott az autójával. Egy Mercedes-Benzt vezetett nagy sebességgel, amikor a jármű felugratott járdaszegélyre, nekiütközött egy tűzcsapnak, áthaladt a gyepen, majd egy ház sarkának csapódott. Ő és barátnője – a 27 éves Chase Sui Wonders, aki az utasa volt – sértetlenül megúszta a történteket. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek