Starity

Részletek derültek ki Pete Davidson autóbalesetéről

2023. március 10. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Az új fotókon látszik, hogy mekkora kár keletkezett egy Beverly Hills-i otthonban, miután Pete Davidson és Chase Sui Wonders szombaton késő este az autójukkal nekiütközött.

hirdetés
Részletek derültek ki Pete Davidson autóbalesetéről
Fotó: Youtube/ Netflix Is A Joke screenshot

Pete Davidson és Chase Sui Wonders szombat késő este szenvedtek autóbalesetet, a kocsit egy ház fala állította meg, miután lesodródott az útról. Az aznap este készült képeken látszik, hogy Davidson a helyszínen a rendőrökkel beszélget, és átad néhány papírt.

A beszámolók szerint a humorista elvesztette uralmát a járműve felett, miután nagy sebességgel haladva nekiment egy tűzcsapnak. Az ütközéstől a Mercedes egy lakóház oldalának repült közvetlenül a kereszteződésben. Az autó leszakította a ház burkolatának egy részét, amitől az eltörött és befelé tolódott a fal, néhány faelem pedig leesett. A nappali ablaka is kitört.

Úgy tűnik, hogy a kerten is áthajtott, elgázolva egy kisebb fát, közvetlenül azelőtt, hogy a háznak ütközött volna. A baleset látszólag totálkárosra törte Davidson autóját, a bal oldali lökhárító teljes egészében tönkrement, a vezetőoldali ablak és az első szélvédő pedig összetört. A gyepen még mindig mély keréknyomok vannak, valamint az udvaron szétszórt autóalkatrészek, amelyeket a baleset óta még nem takarítottak el.

Szerencsére a légzsákok kinyíltak, így a páros megmenekült a súlyos sérülésektől. A baleset idején azonban egy 16 éves lány tartózkodott a házban, aki a jelentések szerint "egy kicsit" traumatizált - de fizikailag nem sérült meg. A tini apja szerint a lány egyedül volt otthon és olvasott, azt hitte, hogy a baleset földrengés volt.

A fotókat a Page Six oldalán nézheted meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek