Starity

Ma koronázzák a királynőt

2010. május 13. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub már harmadik éve rendezi meg egy nagyszabású televíziós műsor keretében a Királynő választást.

hirdetés
Ma koronázzák a királynőt

21 lányt választottak ki a több száz jelentkező közül, hogy megmérkőzzenek a Királynői koronáért, és képviseljék hazánkat a világversenyeken. A műsort ma, azaz Csütörtök este 21.15-től élőben adja le az RTL Klub.

A műsorvezetői szerepkört - nem a hagyományokhoz híven - Hujber Ferenc és Lilu látja el. A zsűri három lányt választ. Megkoronázzák Miss World Hungary-t, Miss Universe Hungary-t és Miss Earth Hungary-t. A tavalyi három királynő is jelen lesz a rendezvényen, hogy átadhassák a koronát az utódaiknak.

A lányok nem csak bikiniben és estélyiben lépnek majd a színpadra, hanem még a tánctudásukat is megcsillogtatják népszerű, fiatal előadók oldalán. A jelölt lányok egy felkészítő táboron vettek részt a műsor előtt, hogy kihozzák belőlük a maximumot.

Az RTL online ismét lehetőséget biztosít, hogy azonnal véleményt mondj a lányokról és a ruhákról a műsor ideje alatt - CSIRIPELJ

http://www.missworld.hu/mwh/mwh_files/Image/2010kiralyno/24dontos.jpg

A lányokról további képeket a starity fórumán is találsz.

Szerinted ki az esélyes a győzelemre?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek