Starity

Gigi Hadid szerint a húga nagyon komoly kezelésen van túl

2023. augusztus 03. 20:08   |   Szerző: Four

A modell egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, Gigi elárulta, hogy miért.

hirdetés

Gigi Hadid megerősítette a hírt, mely szerint húga, Bella Hadid jelenleg az egészségére koncentrál, és ezért tűnt el a nyilvánosság elől egy ideje (egyesek szerint többek között ezért is szakított a szerelmével).

Gigi Instagram-sztoriban posztolt Belláról:

Alig várom, hogy visszatééérj! Csak pár szóban erről a posztról: nemrég ért véget Bella hosszú és komoly kezelése a lyme-kór miatt. Nem szeretném, hogy bárki ígéretnek vegye a posztot, hogy a következő divatszezonra készen áll... Nagyon büszke vagyok rá és izgatottan várom a visszatérését, bármikor, amikor ő késznek érzi magát rá.

- írta. 

Bellánál 2012-ben diagnosztizáltak lyme-kórt, az öccsével, Anwarral egyetemben, illetve édesanyjuk, Yolanda is ettől a betegségtől szenved. 

Gigi korábban így nyilatkozott a családját érintő kórról:

Nagyon önállóvá tett már gyerekkoromban, hogy három családtagom is beteg volt. Voltak napok, amikor az anyukám nem tudott vezetni, vagy kikelni az ágyból - így aztán én vittem olyankor iskolába az öcsém, vagy én főztem ebédet. De ezzel együtt bűntudatot is éreztem, hogy én voltam az egyetlen a családban, aki nem értette, hogy min mennek keresztül a többiek. Nehéz, amikor az egész családod fájdalommal küzd, és neked fogalmad sincs, mit tegyél.

- árulta el. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek