Starity

Celine Dion betegsége gyógyíthatatlan?

2023. augusztus 04. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Celine Dion nővére, Claudette Dion elmondta, hogy az énekesnő nehezen talál kezelést merev ember szindróma diagnózisára.

hirdetés
Celine Dion betegsége gyógyíthatatlan?
Fotó: hu.depositphotos.com

Celine Dionról a közelmúltban derült ki, hogy egy ritka betegséggel, a merev ember szindrómával küzd. A Grammy-díjas énekesnő húga, Claudette Dion szerint komoly nehézségekkel jár a kezelés. Claudette egy interjúban a Le Journal de Montrealnak elmondta, hogy bár a legjobb orvosokkal működnek együtt, Celine egészségi állapota kevés javulást mutat.

Nem találunk olyan gyógyszert, ami hatásos lenne, de a remény fontos

- nyilatkozta Claudette.

A merev ember szindróma egy ritka neurologiai rendellenesség, mely merev izmokat okozhat a törzsben, karokban és lábakban. Egy millió emberből csak egyet érint. 

A diagnózis után Celine kénytelen volt lemondani a Courage Világturnéját, mert ez Claudette szerint elengedhetetlen volt a rehabilitációjához.

Őszintén hiszem, hogy pihenésre van leginkább szüksége. Mindig mindent belead, mindig a legjobb akar lenni és a csúcson maradni. Egy ponton a szíved és a tested megpróbál valamit jelezni. Fontos meghallgatni

 - mondta.

Celine Las Vegas-i otthonában a testvére, Linda gondoskodik róla, hogy mindenben segítse a hírességet.

Amikor felhívom és elfoglalt, Linda nővéremmel beszélek, aki vele él, és elmondja nekem, hogy Celine keményen dolgozik. Amennyire csak lehet, figyeli e ritka betegség területének legjobb kutatóit

- tette hozzá Claudette.

Bár Celine állapota nem javult, a család továbbra is bizakodik.

Idén májusban az énekesnőnek több mint 40 turnédátumát le kellett mondania a betegség miatt. Bár a merev ember szindrómát 2022 decemberében fedezték fel nála, már korábban is egészségügyi problémákkal küzdött. Még nem tudni, hogy mikor térhet vissza a színpadra. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek