Starity

Megan Fox verseskötetet írt, amely a férfiak bűneiről szól

2023. augusztus 08. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő úgy döntött, verseskötetben mondja el, mi nyomja évek óta a lelkét.

hirdetés

Megan Fox a költészet segítségével fogalmazta meg, mi bántotta éveken keresztül a lelkét: a színésznő Instagramon árulta el, hogy verseskötetet írt, amely "a férfiak bűneiről és titkairól" szól. 

A "Pretty Boys Are Poisonous" (A szépfiúk mérgezőek") című kötet a kiadó Simon & Schuster szerint több mint 70 költeményt tartalmaz, amelyekben Fox szarkasztikus humorral meséli el élményeit.

Ezek a versek azért születtek, mert megpróbáltam kiadni magamból mindazt a rosszat, amely a hallgatásom miatt vert gyökeret bennem. Az egész életemet azzal töltöttem, hogy férfiak titkait őriztem, és a testem sajog a bűneik súlyától. A szabadságom ezekben az oldalakban él, és azt remélem, a szavaim másokat is inspirálnak arra, hogy visszaszerezzék a boldogságukat és az önazonosságukat, és a hangjuk segítségével fényt derítsenek mindarra, ami eltemetve, de nem elfelejtve ott lakozik a sötétségben. 

A "Pretty Boys Are Poisonous" november 7-től lesz kapható. 

Habár most debütál az első verseskötete, a színésznő gyakran szót emelt a nőgyűlölő, férfiközpontú hollywoodi szokások ellen:

Szerintem majdnem egy évtizeddel megelőztem a #MeToo mozgalmat. Mindig is kiálltam az erőszakos, nőgyűlölő, patriarchális dolgok ellen, amelyek 2008-2009 környékén történtek Hollywoodban. Jóval azelőtt, hogy az emberek készen álltak volna tolerálni és elfogadni mindezt. És engem tényleg kinevettek miatta. Azt hiszem, azóta az emberek újraértelmezték a történteket. 

- mondta tavaly áprilisban a brit Glamournak.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek