Starity

Plasztikai sebészeten járt Megan Fox?

2023. augusztus 12. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Megan Foxot egy kendővel az arcán tolták ki a plasztikai sebészetről egy kerekesszékben.

hirdetés

Megan Fox úgy próbálta leplezni kilétét, hogy egy kendővel takarta el a fejét, amikor látták távozni egy plasztikai sebész rendelőjéből. Az egyik nővér a fekete terepjárójához tolta egy kerekesszékben.

Fox kényelmes öltözéket választott a látogatáshoz, egy világoskék nadrágot és egy bő, sárga pulóvert viselt. Az arcát egy fekete kendővel takarta el, elrejtve a beavatkozást, amin átesett.

Évek óta pletykálnak arról, hogy Fox plasztikai műtétek árán tartja meg a szépségét, de nyilvánosan soha nem erősítette meg, hogy bármilyen beavatkozáson átesett volna. Annyit azért bevallott, hogy nem ellenzi a plasztikai műtéteket.

Arra bátorítanék mindenkit [aki plasztikai műtétet szeretne], hogy először beszéljen egy terapeutával, hogy megpróbálja kitalálni, honnan ered ez a vágy. Mert sokszor nem a fogaiddal, az orroddal vagy az álladdal van összefüggésben - a műtét nem fogja enyhíteni a bizonytalanságod

- mondta korábban, de hozzátette, hogy ha mindezek után is úgy érzi valaki, hogy akarja a műtétet, akkor tegye meg. 

Plasztikai sebészek már elemezték Fox kinézetét, szerintük szemhéjplasztikán, ajakfeltöltésen, Botoxon és mellnagyobbításon esett már át. 

Képek a Mirror oldalán.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek