Starity

Britney Spears úgy érzi, hazudtak neki

2023. szeptember 05. 14:02   |   Szerző: Four

Javában zajlik Britney válása, az énekesnő kiakadt: úgy érzi hazudtak neki.

hirdetés

Britney Spears szokásos módon táncos videóban illetve az ahhoz tartozó posztban osztotta meg gondolatait. Az énekesnő, akinek javában zajlik a válópere, most feltehetően arra utalt, hogy úgy érzi, exe, Sam Asghari átverte és hazudott neki. Hogy pontosan mivel kapcsolatban, azt nem fejtette ki, csak annyit közölt rajongóival, hogy oka van annak, amiért egy bizonyos dalt hallgat folyton.

A kezem a csípőmön mindent elárul!!! Srácok, nektek hányszor hazudott és hányszor csapott be olyan, akit szerettetek??? Psss ez megy folyton, mert... OKA VAN

- írta legújabb videójához, amelyben Kelis "Trick Me" című számára táncol. 

Spearsről legutóbb aggasztó hírek érkeztek: miután Asghari kiköltözött a közös otthonukból, az énekesnő egyesek szerint nagyon jóban lett egy volt alkalmazottjával, akiről csak utólag derült ki, hogy rendszeresen törvényt szeg. 

A híresség posztjai alapján úgy tűnik, hogy felszabadultan éli a szinglik életét: új tetoválást varratott magára, félmeztelenre vetkőzött egy lovastúrán, és Mexikóba utazott - sokan azonban nagyon aggódnak érte, mert nem tudni, kire is számíthat egy ilyen nehéz időszakban. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek