Starity

Britney Spears hosszú posztban nyilatkozott a válásáról

2023. augusztus 19. 10:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő most először nyilatkozott azóta, hogy kiderült: férje beadta a válókeresetet.

hirdetés

Miután Sam Asghari Instagram-sztoriban erősítette meg a hírt, mely szerint kicsivel több mint egy év házasság után beadta a válókeresetet, most Britney Spears is nyilatkozott a dologról:

Mint ahogy azt mindenki tudja, Hesam és én különváltunk... 6 év hosszú idő ha együtt vagy valakivel, szóval egy kicsit sokkolt, de... De most nem írom, le, hogy miért, mert őszintén, senkinek semmi köze hozzá!!! De őszintén, nem bírtam tovább a fájdalmat!!! 

- írta, majd így folytatta:

Valamilyen telepatikus úton rengeteg üzenetet kapok a barátaimtól, és ez megmelengette a szívem, köszönöm! Túl sokáig mutattam magam erősnek, és bár az Instagramom tökéletesnek tűnik, de köze sincs a valósághoz, ezt szerintem mindannyian tudjuk!!! Szeretném megmutatni az érzelmeimet és a könnyeimet, de valamilyen oknál fogva mindig el kellett rejtenem a gyengeségeimet!!! Ha nem voltam az apám erős katonája, akkor elküldtek bizonyos orvosokhoz, hogy csináljanak velem valamit!!! De pont akkor lett volna szükségem leginkább a családomra!! Elvileg feltétel nélkül kellene szeretniük... nem feltételekkel!!! Szóval annyira erős leszek, amennyire tudok, és próbálom kihozni magamból a legjobbat!!! És valójában elég jól vagyok!!! Mindegy, legyen szép napotok és ne felejtsetek el mosolyogni!!!

- írta az énekesnő. 

Sam és Britney válása már most durvának ígérkezik: a férfi szerint az énekesnő alkalmanként fizikailag bántalmazta, és egyesek szerint Asghari azzal fenyegeti Spearst, hogy kínos információkat szivárogtat ki róla, ha nem tárgyalják újra a házassági szerződésüket. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek