Starity

Megjelentek az első képek Joey King esküvőjéről!

2023. szeptember 09. 15:03   |   Szerző: Four

A csókfülke sztárja Spanyolországban fogadott örök hűséget rendező szerelmének.

hirdetés

Megérkeztek az első hivatalos fotók Joey King esküvőjéről! A csókfülke sztárjáról már korábban is írtuk, hogy Mallorcán fogadott örök hűséget rendező szerelmének, Steven Pietnek. 

A híresség egy különleges Oscar de la Renta menyasszonyi ruhát választott, amelyet virágszirmok ihlettek. 

Azonnal tudtuk, hogy tökéletes lesz. New Yorkba repültünk: én, Joey, az anyukája, és egy barátnője, Sabrina... felpróbálta ezt a ruhát meg még sok másikat. Nagyon meghatódtunk, mind elkezdtünk könnyezni, tudtuk, hogy ez lesz a tökéletes ruha. 

- mesélte Jared Eng, Joey stylistja. 

Az esküvő helyszínéül egy történelmi erődöt, az 1600-as években épült La Fortalezát választotta a színésznő (itt esküdött egyébként Rafael Nadal is): naplementekor olvasták fel egymásnak a szerelmével a kézzel írott fogadalmukat, mindössze 100 vendég előtt. 

Valami különlegeset kerestünk, olyan helyszínt, amely egyszerre érződik nagyszabásúnak mégis bensőségesnek. Mallorcán megtaláltuk a La Fortalezát, és olyan volt, mintha A nagy Gatsby spanyol verziója lett volna. Időtlennek éreztük, mint a szerelmünket. 

- mesélte King, majd így folytatta:

Felejthetetlen pillanat volt, amikor megláttuk az oltárnál állva a barátainkat és a családunkat. Annyira tökéletesen megéltük, varázslatos volt, minden percét magunkba szívtuk. A legjobb az egészben az volt, hogy láthattuk, ahogy a barátaink, akik nem ismerték egymást mind, rögtön egy társasággá váltak, azonnal megtalálták a közös hangot. A lehető legnagyszerűbb emberek vesznek körül minket, és nagyon örömteli volt látni őket együtt. 

- áradozott. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek