Starity

Angelina Jolie: "Nem mondom meg a gyerekeimnek, hogy mit húzzanak fel"

2023. szeptember 28. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, hogy megy náluk a ruhaválasztás, ha hivatalos eseményről van szó.

hirdetés

Angelina Jolie tudatosan hátralép, ha a gyerekei öltözködéséről van szó. A színésznő a Vogue magazinnak mesélt arról, hogy már egészen kicsi koruk óta maguk választják ki, mit viseljenek. 

Nem mondom meg a gyerekeimnek, hogyan öltözködjenek. Már kicsi korukban is csak annyit csináltam, hogy eléjük raktam a választékot. 

- mesélte a híresség, akinek hat gyermeke van: a 22 éves Maddox, a 19 éves Pax, a 18 éves Zahara, a 17 éves Shiloh és a 15 éves Knox és Vivienne. 

Ha hivatalos eseményekről van szó, akkor is hasonló Jolie hozzáállása:

Senkinek nem kötelező eljönnie, ha nem akar, és ha nem szeretné kicsípni magát, akkor nem kell. 

Ettől függetlenül a színésznő lányai gyakran inspirálódnak az ő gardróbjából. A 2021-es Eternals premierjére Zahara az édesanyja egyik Elie Saab estélyi ruhájában jelent meg. 

Elmentem velük vintázs darabokat venni. Azt hiszem, Knox outfitje akkor teljes egészében vintázs volt, különleges szabással. Szeretném, ha mindannyian önazonosak lennének. 

A hírességnek most különösen több köze lesz ehhez a világhoz: megalapította saját divatmárkáját, az Atelier Jolie-t, amelynek székhelyét Zahara találta meg.

Én nagyon impulzív tudok lenni, Zahara pedig két lábbal áll a földön, átgondolt, és amikor beleegyezett a helyszínbe, úgy éreztem, együtt döntöttünk. 

- jelentette ki. 

Embed from Getty Images

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek