Starity

Keanu Reeves párja betekintést engedett a kapcsolatukba

2023. szeptember 29. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Keanu Reeves barátnője, Alexandra Grant elmesélte, milyen kapcsolatban lenni a színésszel.

hirdetés

Keanu Reeves barátnője, Alexandra Grant nemrégiben elárulta, miért olyan hálás, hogy találkozott a színésszel. 

A Los Angeles-i Beverly Arts Icon Awards díjátadón Alexandra Grant képzőművész Keanu Reeves nélkül lépett a vörös szőnyegre. A 59 éves színész távolmaradása miatt sokan kíváncsian kérdezték tőle, hogy könnyebb vagy nehezebb egyedül a vörös szőnyegen sétálni.

A jó hír abban, hogy felnőttként lettem szerelmes, hogy már felépítettem a saját karrieremet, mire elkezdődött a kapcsolatom. A vörös szőnyegen nagyon magabiztosnak érzem magam a párommal, illetve egyedül is.

A kérdésre válaszolva kifejtette azt is, hogy ő és Keanu Reeves, akik először barátokként és munkatársakként ismerték meg egymást, hogyan viszonyulnak egymás szakmai környezetéhez. Voltak idők, amikor úgy érezte, hogy az alkotói pályafutása elakadt, és ezt az érzést Reeves segített neki leküzdeni. A színész ösztönözte őt, hogy új utakat építsen a munkájában, és inspirálta őt a problémamegoldás terén.

Azt szeretem Keanuban és a kapcsolatunkban, hogy új utak építésére ösztökéljük egymást. Látni a másik problémamegoldásait inspiráló

- mondta.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek