Starity

Taylor Swift leendő anyósa máris a szárnyai alá vette az énekesnőt

2023. október 06. 15:03   |   Szerző: Four

Donna Kelce ezt üzeni azoknak, akik kritizálták a fia és Taylor újdonsült kapcsolatát.

hirdetés

Taylor Swift egy embert már biztosan megnyert új szerelme, Travis Kelce családjában. A sportoló édesanyja, Donna ugyanis a "Got It From My Momma" című podcastben vallott arról, hogyan érez a Travis és Taylor szerelmét kritizálókkal kapcsolatban. (Azt már eddig is tudni lehetett, hogy jóban vannak, Travis meccsein például nagyon lelkesen szurkoltak együtt.)

Az asszony szerint "elég sok gyűlölködőt kell figyelmen kívül hagyniuk" mostanság, és mindezt Swift "Shake It Off" című száma kapcsán árulta el, mert elmondása szerint ez a kedvenc dala a énekesnőtől. 

Donna hozzátette, hogy az utóbbi pár hetet "szürreálisnak élte meg", és ez olyasmi "amiben nem gondolta volna, hogy valaha része lesz". 

Az asszony szerint az NFL úgy tartja, Taylor és Travis kapcsolata, illetve a Kelce család (Travis testvére, Jason a Philadelphia Eagles játékosa) nagyon jó marketinget csinált a sportnak:

Elárulhatom, hogy személyesen azt mondták, a Kelce család jobb PR-t csinált az amerikai focinak, mintha  1 millió dollárért szerződtettek volna egy szakembert. 

Donna ezenkívül elismerését fejezte ki Taylor iránt: szerinte nagyon jó, hogy a fiatal lányokat elkezdte érdekelni az amerikai foci. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek