Starity

25 szavas nevet kapott egy spanyol hercegi pár kislánya

2023. október 30. 14:02   |   Szerző: Four

Nem lesz könnyű bemutatkoznia a kislánynak, eltart egy ideig majd, mire megjegyzi a neveit.

hirdetés

Valószínűleg nem lesz egyszerű menet a bemutatkozás egy spanyol hercegi pár gyermekének. Az El Pais szerint Fernando Fitz-James Stuart, Huéscar 17. hercege januárban lett apa, felesége kislánynak adott életet, és a pici nem kevesebb mint 25 szóból álló nevet kapott:

Sofía Fernanda Dolores Cayetana Teresa Ángela de la Cruz Micaela del Santísimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santísima Trinidad y de Todos Los Santos. 

A kis Sofía neveivel a szülők az apai dédmama, Alba néhai hercegnője előtt tisztelegtek, akinek 19 neve volt, és a Guinness Records nyilvántartása szerint a világon a legtöbb, örökség és házasság által szerzett címmel rendelkező személy volt - egészen pontosan 57 címet mondhatott magáénak.

A pici különleges, 25 szavas nevét azonban ebben a formában nem lehet anyakönyvezni, így szükség lesz egy rövidebb verzióra is. 

A pár egyébként nem "spórolt" a nevekkel az első gyermekük születésekor sem: 2021-ben jött világra első kislányuk, Rosario Matilde Sofía Cayetana Dolores Teresa.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek