Starity

Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el

2023. november 20. 23:11   |   Szerző: Four

Az egyik epizód óta várnak arra a fanok, hogy idén novemberben eljöjjön az a bizonyos pillanat.

hirdetés

Nagyon hosszú ideje várnak a Zack és Cody élete rajongói erre a pillanatra: egészen pontosan 15 éve annak, hogy a népszerű sorozat egyik epizódjában Zack és Cody azaz Dylan és Cole Sprouse a szerepük szerint lefoglaltak egy asztalt "Chef Gigi" éttermében Rómában - ám az ikrek sajnos rosszul jártak, mert helyet csak 2023. november 16-án kaptak. 

Míg Cody nehezményezte a 15 éves várólistát, Zack viccesen aggódni, kezdett, hogy "mi lesz, ha aznap nem kívánja épp az olasz ízeket". 

A Sprouse ikrek rajongói résen voltak, és november 16-án rengetegen írtak nekik azzal kapcsolatban, hogy remélik, végül odaértek a képzeletbeli étterembe. Sprouse-ék nem győzték fogadni a viccelődő üzeneteket azzal kapcsolatban, hogy vajon "kedvük van-e az olasz ételekhez", illetve hogy "sikeres volt-e a vacsora."

Cole és Dylan is posztolt ezzel kapcsolatban, és megnyugtatták a fanokat, észben tartották a jeles napot: előbbi a számtalan rajongói üzenetet mutatta meg, utóbbi pedig arról rakott ki képet, mennyiféle kérdést kapott ezzel kapcsolatban.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek