Starity

Manuel sérülése ellenére sem hagyja cserben a rajongóit

2023. november 28. 11:11   |   Szerző: Freeze

Manuel, a hazai zenei élet egyik kedvenc énekese, aki nemrégiben súlyos térdsérülést szenvedett, bátran vállalja fellépéseit. A sérülés ellenére is folytatja a koncertezést, ami igazi elszántságot és elkötelezettséget mutat a rajongói felé.

hirdetés
Manuel sérülése ellenére sem hagyja cserben a rajongóit
Fotó: RLT Klub / Sajtoklub

Az elmúlt hetekben Manuel, a népszerű énekes, komoly kihívásokkal nézett szembe, miután egy szerencsétlen ugrás során súlyos térdsérülést szenvedett. A Budapest Parkban tartott koncertjén történt baleset után rövid szünetet követően Manuel visszatért a színpadra, mégpedig begipszelt lábbal, hogy befejezze a show-t​​. Az állami egészségügyi ellátás nem nyerte el elégedettségét, így végül egy magánkórházban részesült kezelésben, ahol sürgős térdműtéten esett át.

Az orvosok azt javasolták neki, hogy idén már ne lépjen fel, de Manuel elkötelezettsége a zenéhez és rajongóihoz erősebbnek bizonyult a fájdalomnál és a nehézségeknél. A The Voice műsorának forgatásain is mankóval vett részt, de minden feladatát ellátta, mert nem akarta cserben hagyni kollégáit​​.

A sérülése ellenére Manuel továbbra is kitart amellett, hogy fellépjen.

Tudom, sokkal rosszabb sérülések is vannak ennél, de azért rendesen leültet hónapokig egy ilyen térdműtét. És ugye, dolgozni kell nagyon a rehabon, különben gatya egy életre, vagy még több műtét, nem mozog, stb. Fasza leckét adott a konfetti... Chill, a koncertek maradnak!

- mondta Manuel, aki kiemelte, hogy az év hátralévő részében is folytatni szeretné a koncertezést, és ehhez egy új színpadi koncepciót, a "living room live stage setup"-ot találta ki, hogy közelebb kerüljön a rajongóihoz​​.

(via Blikk)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek