Starity

Kylie Jenner most először elmesélte, hogyan békült ki Jordyn Woodsszal

2023. november 29. 23:11   |   Szerző: Four

A Kardashian család búcsút mondott Jordyn Woodsnak, miután kiderült, hogy csókolózott Khloe szerelmével.

hirdetés

Kylie Jennerrel Jennifer Lawrence készített interjút az Interview magazinnak, és a színésznő nem volt rest rákérdezni arra, ami Jenner rajongóinak fantáziáját már régóta piszkálta: kíváncsi volt arra, hogyan békült ki Jordyn Woodsszal.

(Jordyn és Kylie évekig legjobb barátnők voltak, aztán 2019-ben kirobbant a botrány, amikor kiderült, hogy Khloe Kardashian gyermekei apja csókot váltott Woodsszal. Onnantól kezdve a Kardashian család megszakította a kapcsolatot a lánnyal, és úgy tűnt, Kylie is kitörölte őt az életéből.)

A reality-sztár most bevallotta, igazából mindig is tartották a kapcsolatot, csak nem akkora intenzitással, mint korábban:

Jordyn és én mindig tartottuk a kapcsolatot az évek során, általában nálam találkoztunk és mindent átbeszéltünk. Soha nem zártuk ki a másikat az életünkből, és egy nap természetesen adta magát, hogy szerettünk volna elmenni sushit enni anélkül, hogy bujkálnunk kelljen. 

- mondta Kylie, aki idén júliusban mutatkozott először nyilvánosan Jordyn mellett a hűtlenségi botrány óta. 

Mindennek van tanulsága, és azt hiszem, fura módon minden úgy történik, ahogy történnie kell. Mi nagyon összenőttünk, szükségünk volt egy kis térre, hogy azokká az emberekké váljunk, akik lenni szeretnénk. Nekem szükségem volt függetlenségre és önbizalomra, mert számomra ő sokáig olyan volt, mint egy puha takaró. 

- mesélte. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek