Starity

Kylie Jenner szerint nem is volt olyan szörnyű, hogy összevesztek Jordyn Woodsszal

2023. november 17. 14:02   |   Szerző: Four

Kylie ezúttal Khloe csalfa exével, Tristan Thompsonnal tisztázott egy évekkel ezelőtt történt botrányt.

hirdetés

Megtörtént a szembesítés: Khloe Kardashian csalfa exe, Tristan Thompson a The Kardashians legutóbbi epizódjában bocsánatot kért Kylie Jennertől. Thompson még 2019-ben robbantott ki csúnya botrányt azzal, hogy csókcsatába keveredett Kylie legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal - miközben épp Khloe-val élt kapcsolatban. 

A hűtlenség miatt Kylie évekre eltávolodott Woodstól (most egyébként megint felvették egymással a kapcsolatot), Khloe pedig többször is kritizálta a lányt, aki elmondása szerint "tönkretette a családját". 

Thompson most megpróbálta helyrehozni azt, amit anno elkövetett, miközben leült beszélgetni Kylie-val:

Szerettem volna beszélni veled, szerintem ez régóta esedékes. 

- jelentete ki, és azzal kezdte, hogy tudja, mennyire fontos volt Kylie életében Jordyn. 

Ti ketten a borsó meg a héja voltatok, szóval a tény, hogy én ebbe a helyzetbe beleártottam magam, nem volt helyes, sem túl okos döntés - Khloe-nak és neked nagyon sok fájdalmat okoztam. Mert mindent összevetve ott vannak a legjobb barátaid meg a testvéred, akit mindennél jobban szeretsz, szóval ez 100%-ban az én hibám. 

Thompson hozzátette, hogy sajnálja és nagyon rosszul érzi magát emiatt. 

Újra szeretnék bocsánatot kérni azért, mert rossz döntést hoztam, egy idióta voltam, fiatal és hülye. 

- jelenette ki a sportoló, aki a botrány kirobbanásakor 27 éves volt. 

Jenner megköszönte Thompson szavait, és meglepő dolgot árult el: szerinte nem a világ vége volt, hogy egy időre elveszítette Jordyn barátságát. 

Szerintem annyira függtem tőle, hogy nem is tudtam nélküle elképzelni az életemet. Talán most is együtt élnénk, ha ez nem lett volna, és szerintem szüksége volt arra, hogy nélkülem fejlődjön, mint ahog nekem is. De tudod, Jordyn és én most megint jóban vagyunk. 

Jenner szerint ő és Woods rendszeresen felkeresik egymást, Thompson pedig arra kérte a reality-sztárt, hogy tudassa Jordynnal: bocsánatot kért tőle. 

Csináltál pár hülyeséget. Úgy érzem, hogy olyan jó szíved van, olyan jó a kisugárzásod, és aki ismer téged, az kedvel is. Szóval nagyon zavaró, hogy néhány dolog amit tettél, az tényleg igazán őrült. 

- zárta le Kylie.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek