Starity

Shannen Doherty elnevezte a daganatát

2023. november 30. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Shannen Doherty nemrég szomorú hírt jelentett be, a mellrákja átterjedt az agyára. Az agydaganatát ki is kellett műteni. Most elárulta, hogy előtte még el is nevezte azt.

hirdetés

Shannen Doherty a rengeteg rossz mellett, ami történt vele az utóbbi években próbálja megtartani a pozitivitását. Korábban mellrákkal küzdött, most pedig a rettenetes betegség visszatért, átterjedt az agyára, majd kiderült, hogy áttétek képződtek a csontjaiban. 

Doherty elmesélte, hogy amikor januárban megtudta, hogy rákja átterjedt az agyára, ezért sugárkezelésre és agyműtétre lesz szüksége, hogy eltávolítsák a daganatot, elnevezte azt Bobnak.

Bobot el kellett távolítani és fel kellett boncolni, hogy lássuk a patológiáját, majd még egy kis agyi sugárkezelést kellett végeznem. Ez egy utazás volt. Egyértelműen az egyik legijesztőbb dolog, amin valaha is keresztülmentem egész életemben

- mondta.

A műtét után Doherty még egy poharat is nehezen tudott megtartani a jobb kezében, és három-négy hónapig kisebb "zavarokat" tapasztalt.

Nagyon hiszek abban, hogy minden, amin keresztülmész, okkal történik. Csodálatos emberek állnak mellettem, és nem vagyok egy feladós típus

- tette hozzá.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek