Starity

Sabrina Carpenter visszaszólt a katolikus egyháznak

2023. november 30. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Sabrina Carpenter Feather című videóklipje miatt bajba került egy katolikus pap, aki megengedte, a templomában forgassanak. Az énekesnő most reagált a történtekre.

hirdetés

A katolikus egyház elhatárolódott Sabrina Carpenter Feather című videóklipjétől, amit az egyik templomukban forgattak. Ebben az énekesnő megöli és/vagy szemtanúja lesz olyan férfiak halálának, akik rosszul bánnak vele, például a beleegyezése nélkül hozzáérnek, fotóznak a szoknyája alá. Később a férfiak temetésén a templomban táncol.

Carpenter egy brooklyni templomban forgatta a Feather kissé véres klipjét. Az egyház a jelek szerint újra megáldotta az épületet, miután a forgatásra sor került, és egy ottani papot meg is fosztottak adminisztratív feladataitól, amiért engedélyezte a forgatást.

Az énekesnő a Varietynek adott interjúban osztotta meg gondolatait az üggyel kapcsolatban.

Előzetesen megkaptuk az engedélyt. És Jézus ács volt

- jegyezte meg a vezetéknevére utalva, ami Carpenter, vagyis asztalos, ács magyarul. 

Jézus foglalkozását Máté könyve említi. Józsefnek, Jézus nevelőapjának tulajdonítja a foglalkozást, miközben a bámészkodók azt kérdezik: „Ez nem az ács fia?” (Máté 13:55). A szentírásokat ezért úgy értelmezték, hogy Jézus asztalosként dolgozott.

via Just Jared, Angel.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek