Starity

J.Lo extrém outfitje "PTSD-t okozott" Ben Afflecknek

2023. december 07. 04:04   |   Szerző: Four

A sztárpár ismét együtt érkezett egy díjátadóra, amelyre J.Lo egy elég merész ruhát vett fel.

hirdetés

Jennifer Lopez ezúttal egy igen merész estélyiben érkezett az Elle "Women in Hollywood" gálájára, amelyen az Icon-díjat vette át. A színész-énekesnő egy különleges Grace Ling kreációban pózolt Ben Affleck mellett a vörös szőnyegen: az ezüstmetál mellvért szinte alig takart valamit a mellkasából, a hátát pedig teljesen szabadon hagyta. 

A híresség férje még egy laza poént is megengedett az outfittel kapcsolatban: kijelentette, hogy számára "PTSD-t okoz" a futurisztikus darab, mert "folyton Batman jelmeze jut eszébe" róla. (Affleck számtalan alkalommal bújt már a szuperhős bőrébe, legutóbb a Flash - A Villám című filmben.)

Lopez viszont mint mindig, most is nagyon lelkesen nyilatkozott a férjéről, és elárulta, a jövőre érkező új lemezével kapcsolatban is kikérte Ben véleményét:

Valódi partnerek vagyunk, nem csak a munkában, hanem az életben is, társakként, szerelmesekként, és párként. Mindent megbeszélünk egymással, és kikérem a véleményét mindenben, mert bízom benne. Tudom, hogy a legjobb szándék vezérli. Nincs semmilyen rejtett indítéka, egyszerűen szeretné látni, hogy kihozzam magamból a legtöbbet és ragyogjak, én pedig ugyanígy érzek vele kapcsolatban, tehát mindig érdekel a véleménye. 

- árulta el.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek