Starity

A szakításuk óta PTSD-vel küzd J.Lo és Ben Affleck

2023. december 21. 09:09   |   Szerző: Four

A két híresség majdnem megesküdött a kétezres évek elején, de a dologból szakítás lett.

hirdetés

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata már a kétezres évek elején is hatalmas médiaszenzáció volt - és azóta a színész-énekesnő többször is nyilatkozott arról, hogy a szakításban szerepe volt annak, hogy óriási figyelem irányult rájuk. 

Lopez a Varietynek most bevallotta, hogy ő és Affleck "még mindig PTSD-vel küzdenek" a fent említett médiacirkusz miatt - épp ezért kicsit félve osztja meg a hamarosan érkező új albumán hallható nagyon személyes dalokat. 

De ma már idősebbek vagyunk. Bölcsebbek vagyunk. Már tudjuk, mi a fontos, mi az igazán fontos az életben, és nem annyira az, hogy mások mit gondolnak. Inkább, hogy maradj hű önmagadhoz. 

- mondta, majd így folytatta:

Művészként a szívünket követjük, és én most ezt teszem: valami olyasmit, amiről talán mindenki azt gondolja, hogy nem a legjobb ötlet, de meg kellett tennem. 

J.Lo egyébként a dalok mellett egy különleges filmmel készül, amelyet rendre "zenei élménynek" nevez:

Látnotok kell a filmet ahhoz, hogy megértsétek. Én ezt "zenei élménynek" nevezem. Van benne zene, látható, hallható és átélhető. 

- jelentette ki. 

Lopez és Affleck a 2003-as Gengszter románc című film forgatásán találkoztak, és hamar szerelem szövődött köztük, amelyről rengeteget cikkeztek az újságok. A kapcsolatuk azonban egy rövid jegyesség után 2004-ben véget ért, és mindketten mással alapítottak családot. 

Egyesek szerint Lopez azért is akart minél előbb hozzámenni Affleckhez, mert félt attól hogy a férfi megint visszatáncol, mint az első alkalommal. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek