Starity

Kiderült, miket mondott A korona sztárja, ami miatt Harry herceg megharagudhatott rá

2023. december 29. 17:05   |   Szerző: SzilviD

A korona című sorozatban Károly herceget alakító Dominic West elmesélte, hogy régebben jó barátságot ápolt Harry herceggel, de egy interjúban túl sokat mondott, azóta pedig nem beszélnek.

hirdetés

A korona sztárja, Dominic West bevallotta, hogy nem beszél Harry herceggel, miután "túl sokat mondott" egy 2013-as sajtótájékoztatón, amikor visszatértek egy antarktiszi jótékonysági útról. A Daily Mail pedig visszakereste, hogy mi hangzott el a sajtó előtt.

West szerint az akkor 29 éves hercegnek voltak olyan képességei, amelyek segítettek a Commonwealth csapatának az utazáson, többek között beszállt a latrinák (tábori illemhely) építésébe. Illetve elmesélt egy sztorit, miszerint Harry pezsgőt ivott egy lábprotézisből, és "szemtelenül durva vicceket" mondott. A herceget "nagyon jó fej srácként, nagyon a csapat részeként" jellemezte. 

Gyakran előbb ért a találkozási pontra, mint a többi embere, és hihetetlenül pazar, várszerű latrinákat épített, bástyákkal és vécépapírtartókkal. Legalább 40 percig tartott neki, amíg felépítette őket, egyszerűen mesésen szépek voltak. Gyakran ültem a latrinán, és arra gondoltam, hogy ez minden szempontból királyi

- mesélte West.

Elárulta azt is, hogy segített neki a síléceivel, de lerántotta a leplet arról, hogy kicsit elfajult az ünneplés: 

Két ausztrál srác meztelenre vetkőzött és körbefutotta a környéket, de a legtöbben, beleértve Harryt is, csak kétnapos ivászatba kezdtünk az izlandi kamionsofőrökkel, akik halálos házi sört hoztak magukkal. Rengeteg likőrt ittunk.

Valamint hozzátette: 

Mindannyian pezsgőt ittunk Duncan [Slater, brit katona, aki 2009-ben Afganisztánban megsérült, és mindkét lábát amputálni kellett] kedvenc műlábából.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek