Starity

Chris Hemsworth és Elsa Pataky házasságáért aggódnak a rajongók

2024. január 01. 21:09   |   Szerző: Four

A két híresség kapcsolata az ismerőseik szerint az utóbbi időben nagyon megváltozott.

hirdetés

Chris Hemsworth és Elsa Pataky házasságáért aggódni kezdtek a rajongók, miután december közepén a színésznő arról posztolt fotót, hogy a gyerekeivel, de Chris nélkül díszíti fel a karácsonyfát. Aztán már csak olaj volt a tűzre, amikor kiderült, hogy külön nyaralásokra utaztak el a gyerekeikkel.

Chris és Elsa házassága jelenleg egy kérdőjel. Az, hogy külön vakációznak, intő jelnek számít, de több is van ennél. A családjuk még mindig egységes, de párként elsodródtak egymás mellől. Chris egyszerűbb életet akar, Elsa viszont többre vágyik. 

- mesélte az InTouchWeekly forrása. 

Októberben a 47 éves Elsa Japánba utazott a két ikerfiukkal, a 9 éves Tristannal és Sashával, mindeközben pedig Chris Izlandra kirándult a 11 éves kislányukkal, Indiával. Aztán novemberben ismét külön-külön utaztak el nyaralni. 

Nagyon sokáig ők voltak a tökéletes férj-feleség csapat - mindketten gyönyörűek, csodaszép gyerekekkel. Minden tökéletes volt. De a dolgok egyértelműen változtak. A tény, hogy Chris eltávolodott Hollywoodtól annak érdekében, hogy a családjára koncentráljon - Elsa pedig még többet akar a színészettel foglalkozni, nem jó jel. 

- tette hozzá az illető. 

Mindezek ellenére karácsonykor közös fotókat posztolt a sztárpár, illetve azt is lehet tudni, hogy Chris karrierhez kapcsolódó döntésének van egy szívszorító aspektusa is: egy vizsgálat során ugyanis kiderült, hogy az átlagnál majdnem tízszer nagyobb esélye van arra, hogy Alzheimer-kóros legyen. A színész így tehát úgy határozott, gyökeresen változtat az életén és minél többet szeretne a családjával lenni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek