Starity

Reneé Rapp: Regina George mindig is leszbikus volt

2024. január 19. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A Bajos csajok rajongóinak talán meglepő lehet 20 év után szembesülni ezzel, de Reneé Rapp állítja, Regina George mindig is leszbikus volt.

hirdetés

Az eredeti Bajos csajok film 2004-es megjelenése óta sokan gondolták, hogy Regina George karaktere leszbikus volt, annak ellenére, hogy a film nem állít ilyeneket a szexualitásával kapcsolatban. Azonban Reneé Rapp, aki film 2024-es verziójában vette át a karaktert, megerősítette, hogy Regina leszbikus. 

Az eredeti 2004-es filmben, amiben Rachel McAdamst láthatjuk Regina szerepében: Regina megszállottja Cadynek (Lindsay Lohan), és úgy tűnik, teljesen érdektelen a valódi barátja iránt. Regina nemcsak arról beszél, hogy Janis Ian (Lizzy Caplan) meleg, hanem azt mondja, hogy ők ketten a legjobb barátok voltak egészen addig, amíg Janis féltékeny nem lett a barátjára. Janis ezért utálja őt annyira.

Reneé Rapp pedig állítja, hogy kifejezetten úgy játszott, mintha Cadyvel flörtölne.

Aaron... csak a csatorna Regina, Janice és Cady számára, hogy egymásnak essenek, igaz? Nem igazán tudom, hogy Regina törődik-e vele egyáltalán. Szerintem eléggé nyilvánvaló, hogy nem törődik vele

- mondta Rapp a filmről.

via The Daily Beast

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek