Starity

Testvére súlyosan bántalmazta Doja Catet - a fogát is kiverte

2024. január 19. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Doja Cat testvérét súlyos testi sértéssel vádolják, állítólag kiütötte a rapper fogát.

hirdetés

Doja Cat bátyja, Raman Dalithando Dlamini bántalmazás vádjával néz szembe, amint az az énekesnő édesanyja, Deborah Elizabeth Sawyer által január 12-én a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon benyújtott ideiglenes távoltartási végzésből kiderül.

Az ET által megszerzett dokumentumok családon belüli erőszakról szólnak. A beadvány szerint Ramant azzal vádolják, hogy kiverte Doja Cat fogait, valamint vágásokat és zúzódásokat okozott neki. A dokumentumok részleteznek még a szóbeli bántalmazást, Raman viselkedését "megalázónak és lealacsonyítónak" írják le.

Az énekesnő, akinek születési neve Amala Ratna Zadile Dlamini, nem érezte magát biztonságban és traumatizálódott testvére tettei miatt. Emellett a beadvány szerint Raman ellopta és megrongálta Doja Cat néhány személyes tárgyát is. Az édesanyját is többször bántalmazta, az életét is fenyegette.

A TMZ beszámolója szerint a bíró helyt adott Deborah kérésének, hogy ideiglenes bírósági védelmet kérjen Ramantól, amíg nem lesz meghallgatás az állandó távoltartási végzésről. Azonban ugyanezt a védelmet nem adták meg Doja Catnek, ugyanis neki is be kell nyújtania a saját távoltartási kérelmét.

via ET Online

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek