Starity

Shannen Doherty felidézte, miért rúgták ki a Beverly Hills 90210 sorozatból

2024. január 24. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Shannen Doherty bevallotta, hogy a Beverly Hills 90210 sorozat forgatása alatt hagyta, hogy személyes fájdalma beszivárogjanak a munkahelyi életébe.

hirdetés

Shannen Doherty volt az egyik főszereplője a sokak által kedvelt Beverly Hills 90210 című sorozatnak, de 1994-ben, a negyedik évad után kirúgták. 

A Let's Be Clear With Shannen Doherty podcast hétfői epizódjában a színésznő leült Jason Priestley-vel, aki szintén szerepelt a sorozatban, és elismerte, hogy a forgatáson tanúsított szakmaiatlansága miatt tették ki a műsorból. 

Az utolsó évadom felé közeledve egy igazán szörnyű házasságban éltem, és voltak olyan dolgok, amelyek miatt nagyon nehéz volt következetesen időben megjelennem a munkában

- magyarázta Doherty.

A színésznő 1993-ban ment feleségül Ashley Hamiltonhoz, de alig egy évvel később mégis elváltak, ami nagyrészt Hamilton függőséggel folytatott küzdelmének volt köszönhető.

Tudom, hogy ez nagyon nagy problémává vált a többiek számára, ahogy lennie szokott, mert ha mindenki más időben érkezik, te pedig egy emberre vársz, az szívás

- folytatta, megjegyezve, hogy a késései miatt a színésztársai túlóráztak. 

Ez nem volt senki más felelőssége, csak az enyém

- mondta Doherty.

Annak ellenére, hogy vállalta a felelősséget, úgy gondolja, hogy a producereknek el kellett volna beszélgetniük vele, mielőtt úgy döntöttek, hogy karakterét, Brenda Walsh-t kiírják a sorozatból. Hozzátette, hogy az apja nagyon beteg volt, és hogy férje nagyon ijesztő kábítószer-problémával küzdött, ami „mindent elsöprővé” vált. Doherty félt elhagyni a házat, nehogy Hamilton drogozni menjen. 

Priestley megjegyezte, hogy neki és a többi színésznek hihetetlenül nehéz volt elfogadni a színésznő viselkedését, mert sosem nyílt meg nekik a problémáiról. 

Bárcsak többet tudtam volna arról, hogy mi történt akkoriban a magánéletedben, mert remélhetőleg több együttérzéssel és törődéssel kezeltem volna, de mi csak azt tudtuk, amit tudtunk

- mondta.

Priestley, aki Doherty testvérét, Brandon Walsh-t alakította a sorozatban, hozzátette, hogy különösen nehéz volt megbirkóznia a kirúgásával, mert a karaktereik nagyon szorosan kapcsolódtak egymáshoz.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek