Starity

Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban”

2010. december 18. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már tudjuk, Janicsák Vecának, az X-Faktor utolsó női énekesének is távoznia kellett a műsorból. De vajon mit szól ehhez ő maga?

hirdetés
Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban”

A tehetségkutató műsorokban sokszor történnek igazságtalan dolgok. Elég csak rápillantani a hazai X-Faktorra, ahol a gyönyörű és tehetséges énekesnő, Janicsák Veca, a show utolsó női tagja is kiesett.

Janicsák Veca már előre megérezte a bajt, hiszen ő is nagyon jól tudta, hogy a szavazók többsége olyan tinilányokból áll, akik egyből a telefon után nyúlnak, mihelyst meglátnak egy-egy pasis mosolyvillantást: „Izgulok nagyon, egyre szorosabb a verseny, mindig félek attól, hogy a lányok itt nem rúghatnak labdába a pasik mellett.”

Azonban ő úgy gondolta, újra be fogja bizonyítani tehetségét, ha a fiúk rajongótábora bekeményít, hát ő felveszi velük a versenyt, és megpróbálja a maximumot kihozni magából. Abban bízott, hogy lesznek olyan szavazók is, akik nem a nemét nézik majd, hanem azt, hogy tetszik-e nekik a produkció.

Veca félelmei sajnos beigazolódtak, ugyanis a műsor végén ő és Vastag Csaba párbajozott. Mint tudjuk, a mentorok felől Csabára két voks érkezett, Vecára pedig egy. Keresztes Ildikón múlt a döntés. Sajnos ő a nézőkre bízta a választást, s ekkor már egyértelmű volt, hogy a szívtipró Csaba fog továbbjutni.

Veca könnyes szemmel távozott a show-ból, de azt elárulta nekünk, hogy mi is járt a fejében a borítéknyitás előtt: „Az az igazság, hogy kicsit csalódtam Ildikóban. Nem az volt a baj, hogy Csabit tartotta bent, hanem az, hogy amit mondott, nem tiszta szívvel mondta, csak azért, hogy jól tudjon aludni.”

Az biztos, hogy Keresztes Ildikó döntésén még jó darabig lovagolni fog az egész ország, és Veca rajongói nem fogják ennyiben hagyni ezt a dolgot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek